Weekly Event

Pub Crawl

Want to experience the Phu Quoc night life and have fun with new friends? Pub Crawl Phu Quoc was founded with the aim of creating an unforgettable night out for visitors to Phu Quoc looking to test what our island has to offer.

Our partnerships with some of the best bars on the island have made our pub crawls famous in the phu quoc backpacking community. With us, it’s all about having fun and making memories while traveling!

Our pub crawls run with a minimum 10 guests, allowing you to meet new friends from around the world while visiting various locations filled with fun and booze. Included in the price of our pub crawl night is a free pub crawl t-shirt, a free taxi ride, and last but not least – free shots in all four bars we visit in the night!

Whether you’re here for one night or many, Pub Crawl Phu Quoc is a must do during your stay. The friends you’ll meet, memories you’ll make and places you’ll go will without a doubt be the highlight of your stay on our island and we look forward to bringing you a fun-filled booze night like no other.

 

——– VIETNAMESE BELOW ——–

 

Trải nghiệm cuộc sống về đêm tại Phú Quốc và gặp gỡ những người bạn mới đến từ khắp thế giới. Pub Crawl ra đời nhằm mang đến những kỉ niệm khó quên cho du khách khi đến với đảo ngọc Phú Quốc.

Quan hệ tốt đẹp với những quán bar tuyệt vời nhất Phú Quốc là nhân tố chính khiến Pub Crawl nổi tiếng trong cộng đồng du lịch bụi. Điều quan trọng nhất là tất cả mọi người có cơ hội vui chơi và ghi dấu những kỉ niệm đẹp trong chuyến đi của mình.

Pub Cral hoạt động với số lượng người tham gia tối thiểu từ 10 trở lên, bạn sẽ được gặp gỡ những người bạn mới đến từ khắp nơi và đến quán bar khác nhau, điểm chung là đều tràn ngập niềm vui và đồ uống mát lạnh giải nhiệt sau một ngày nóng nực trên bãi biển. Phí tham gia Pub Crawl đã bao gồm một áo thun đồng phục, taxi miễn phí và cuối cùng nhưng không kém phần quan trọng – một shot đồ uống miễn phí tại tất cả các quán bar!

Dù bạn đến thăm Phú Quốc trong thời gian ngắn hay dài, Pub Crawl hoạt động cần thiết nên được bổ sung vào lịch trình của bạn. Hãy nghĩ đến những người bạn mới, những kỷ niệm đẹp và những nơi bạn được trải nghiệm. Chúng tôi không mong gì hơn ngoài việc mang đến cho bạn một đêm ngập tràn niềm vui.

 

 

 

 


 

CHECK IT OUT

FEATURED WORK

Hotel, Restaurant, Sky Bar

Q-Hao Hostel

Restaurant

PIZZA TAXI

Delivery Service

Phu Quoc Delivery

Community

Event Phu Quoc

Restaurant

Mr. Po Vietnam

Weekly Event

Pub Crawl

Printing services

PRINTING PHU QUOC

Acoustic Bar

HOUSE NO.1

Rooftop Café & Lounge

Compass

liquor production

De’s spirits

Charity Organization

Toki Toki

Travel Agency

Seabird Travel

Community

phu quoc cham

souvenir shop

THE STORY TREE

Website

Sparing Fly