Community

Event Phu Quoc

Events Phu Quoc was launched with the aim of bringing together all the events happening on the island to one place, to easily stay up to date and plan your stay in Phu Quoc.

There is always something happening, and here at Events Phu Quoc we list out everything going on and coming up in and around Phu Quoc Island, so you can pick your favorite events to attend.

We know everyone’s cup of tea is different. Our team tries their best to make sure they don’t miss out on listing anything happening in and around Phu Quoc, so anyone can find something to do that they enjoy.

Our page is a non-profit page established and run by volunteers to bring you all the latest and greatest upcoming events, with the aim of making sure Phu Quoc’s locals, expats and visitors stay up to date and are always entertained. By following the Events Phu Quoc page, you’ll never have a reason to feel bored again.

Whether you’re just visiting or living in Phu Quoc long-term, this page is extremely helpful no matter what kind of events you’re interested in. From entertainment to healthy lifestyle, community meetings and charity events including flea markets, boardgame nights, open mic, boat trips etc, Events Phu Quoc has it all.

 

Events Phu Quoc ra đời với mục đích tập hợp tất cả các sự kiện xảy ra trên đảo tại một trang facebook, dễ dàng theo dõi, cập nhật và lên kế hoạch giải trí khi bạn đang ở Phú Quốc.

Tại Phú Quốc, luôn luôn có những sự kiện thú vị diễn ra tại các địa điểm khác nhau. Với Events Phu Quoc, bạn có thể tìm thấy tất cả các hoạt động đang diễn trên đảo để lựa chọn và tham gia các sự kiện yêu thích.

Mỗi người đều có sở thích và thói quen khác nhau, nên chúng tôi luôn cố gắng hết sức để cập nhật đầy đủ và đảm bảo không bỏ sót hoạt động nào, để bất kì ai cũng có thể tìm hoạt động mình yêu thích.

Đây là một dự án phi lợi nhuận được điều hành bởi các tình nguyện viên với mục tiêu cung cấp thông tin về tất cả các sự kiện trong tương lai gần, đảm bảo người dân địa phương cũng như khách du lịch luôn có đủ thông tin để lên kế hoạch vui chơi giải trí. Với Events Phu Quoc, bạn sẽ không phải đặt câu hỏi “tối nay đi đâu làm gì” nữa.

Dù bạn đang di du lịch hay sinh sống tại Phú Quốc, đây là một cổng thông tin cực kỳ hữu ích cho tất cả mọi người với những sở thích khác nhau. Từ giải trí đến sống khỏe, sinh hoạt cộng đồng, hoạt động từ thiện, chợ trời, boardgame cho đến nhạc sống và các chuyến tham quan khám phá bằng du thuyền v.v., Events Phu Quoc luôn đầy đủ thông tin cho bạn.

 

 


 

CHECK IT OUT

FEATURED WORK

Hotel, Restaurant, Sky Bar

Q-Hao Hostel

Restaurant

PIZZA TAXI

Delivery Service

Phu Quoc Delivery

Community

Event Phu Quoc

Restaurant

Mr. Po Vietnam

Weekly Event

Pub Crawl

Printing services

PRINTING PHU QUOC

Acoustic Bar

HOUSE NO.1

Rooftop Café & Lounge

Compass

liquor production

De’s spirits

Charity Organization

Toki Toki

Travel Agency

Seabird Travel

Community

phu quoc cham

Website

Sparing Fly

souvenir shop

THE STORY TREE